Wéber Gábor

Külső íven

Forma-1 az új korszak küszöbén
Könyvbemutató

Tudod, mekkora változást jelentenek a 2022-es szabályok és pontosan mik azok? És azt, hogy hogy működik egy Venturi-csatorna? Mik voltak COVID-19 gazdasági hatásai? Mi kell egy jó F1-es motorhoz – és egy motorgyártó üzemhez? Hogy készülnek és működnek a versenygumik? Mióta, hány országban és milyen rendszerességgel közvetítenek F1-et? Hogyan lesz a levegőből versenybenzin?

wg_forma1_reloaded_book_mockup_1.png

A Forma–1 2022-től vadonatúj korszakba lép, miközben a technológiai fejlődés továbbra is elképesztő léptékű a háttérben. Az F1 sikeresen átlavírozott a koronavírus hullámain, ám  idéntől a csapatokat már a költségvetési limit korlátozza, miközben az autóipar és a környezetvédelem változásait sem lehet figyelmen kívül hagyni a sportág jövőjének tervezésekor. A tempó gyorsabb, a kihívás pedig nagyobb, mint valaha az elmúlt 71 év során. Hol tart most és mit rejt még a Forma–1 jövője?

Mindezekről és sok más érdekességről részletesen olvashatsz vadonatúj, november közepén megjelenő könyvemben, ami 10 fejezeten át, 224 oldalon, több mint 150 képpel és illusztrációval taglalja az F1 jelenét és jövőjét.

Előrendelés → www.gaborweber.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://webergabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4716708430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wéber Gábor

Rendszertelen időközönként itt írom ki magamból az F1 és más sportágak történéseivel kapcsolatos gondolataimat, elemzéseimet. Készülj fel, nem kétpercesek lesznek.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása